Med mange års erfaring vet vi hva som skal til for å gi deg økt trygghet og kjøreglede på krevende norske veier.

Enten du legger størst vekt på kvalitet, sikkerhet eller økonomi, anbefaler vi alltid dekk som er etter ditt behov og type bil.

Skal du kjøpe nye vinterdekk? Husk at valg av riktige vinterdekk avhenger både av biltype, kjørestil og dine forventninger. Vi har lang erfaring og kunnskap som kommer deg til gode. Derfor kan vi alltid anbefale det dekket som er best for deg og din bil. 

Utvalget er meget stort, så vi anbefaler at du tar turen innom oss for en hyggelig dekkprat.

Sommerdekk

Valg av riktig type dekk er viktig for å både imøtekomme høye krav til sikkerhet, men også for å sikre en behagelig og komfortabel kjøretur.

Godt grep

Et godt vinterdekk tåler både våte og glatte underlag, og fremmer gode bremseegenskaper, styrerespons og høy ytelse i store hastigheter.

Gummiblanding

Når temperaturen synker og de bli kaldt, skapes helt andre forhold enn om Sommaren . Et vinterdekk kan ha en mer elastisk gummiblanding.

Optimal ytelse

Med ordentlige vinterdekk av høy kvalitet på bilen din, blir du ikke overrasket av verken plutselige regnskyll eller glatte veier.

Mønsterdybden

Når et vinterdekk er helt nytt har det gjerne en mønsterdybde på 8-9 mm. Dette sikrer et optimalt grep under vinterns kjøreforhold. 

Bredt utvalg

Vi har et bredt utvalg der vi legger vekt på kvalitet, sikkerhet, komfort og god totaløkonomi.

DEKK KATALOGER